“Første skoledag” på Musik- og Teaterhøjskolen er luften altid fuld af spænding, glæde, energi og forventning til at de næste måneder kan blive de bedste. Det de fleste måske ikke tænker over er at selvom man er stoppet med at gå til undervisning og sove på skolen, vil det altid være dit andet hjem og familie.

Det er denne følelse der ligger til grundlag for Elevforeningen ved Musik- og Teaterhøjskolen!

Man kan bruge Elevforeningen til mange ting, for eksempel invitere andre gamle elever til arrangementer du holder, eller som en skulder at græde ud ved, når virkelighedens barske verden rammer én efter højskoleopholdet.

Derudover bliver der to gange om året holdt en Gammel Elev Weekend (GEW), et træf i foråret hvor der bliver afholdt generalforsamling, og et træf i efteråret, hvor op til 200 gamle og nuværende elever deltager. Vi arbejder også på andre tiltag såsom Åben Scene arrangementer i Aarhus og København, hvor gamle elever både kan optræde og drikke en hyggelig øl sammen med gamle venner og få nye. Disse arrangementer bliver offentlige så alle kan få lov til at opleve stemningen!

 


Hvis nogen har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at sende dem til kontakt@glemmerdetaldrig.dk

Logo Musik og Teaterhøjskolen